Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в понеделник или

...
 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че в понеделник или
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Мария Габриел, ако може да работи с Тагарев, аз ще го гласувам

 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че в понеделник или ГЕРБ ще отидат при президента за връчването на мандата с подготвена директория от договарянията, или ще се върви към избори. В Пловдив той отхвърли да разяснява съответни имена и съобщи, че е отчаян, че това вършат сътрудниците му от сглобката.
 
" Нищо обвързвано с договарянията няма да разясня и не им прави чест на сътрудниците, посредством техните казионни медии да пускат част от договарянията. Няма никакви договаряния отвън понеделник - това мога да поема като ангажимент на ГЕРБ. Ако се разбере Мария Габриел, изпълнен мандат - директория - отиваме да гласуваме. Ако не се разбере - още тогава се знае, че повече диалози няма да има до след изборите ", сподели Борисов.
 
По-рано се появиха изявления, че е контрактувано Тодор Тагарев да не е министър на защитата след ротацията. Борисов отхвърли да удостовери или отхвърли това.
 
" Мария Габриел, в случай че може да работи с Тагарев, аз ще го гласоподавам. Ако не може да работи, тя ще е министър председател и тя би трябвало да си го показа ясно какво се случва с Министерски съвет, с ръководството на Министерски съвет, с непознати министри ", съобщи Борисов.
 
Депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков разяснява, че от групировката ще вземат отношение, откакто се съберат и го объсдим.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР